* Ik wil lid worden, wat moet ik doen? 

Je moet je aanmelden als lid bij de ledenadministratie. Hier vind je alle informatie over ‘lid worden.’ Download het inschrijfformulier, vul het in, scan het in en stuur het samen met een recente pasfoto naar ledenadministratie@tpcbunde.nl.

Als lid bent geworden kun je toegevoegd worden aan verschillende groepsapps voor tennis en/of padel om met andere leden af te kunnen spreken om te gaan spelen. Zo leer je makkelijk nieuwe mensen leren op de club.

 

* Bij TPC Bunde maken we onderscheid tussen piek- en daluren. Op piek-uren mag een baan enkel vooraf gereserveerd worden met 4 personen. Op dal-uren mag een padelbaan ook vooraf gereserveerd worden met 2 personen. Wanneer zijn de piek- en daluren voor de padelbanen?

Maandag tm vrijdag: 7.00-18.00 uur dal, vanaf 18.00 uur piek
Zaterdag: 7.00-12.00 uur piek, 12.00-22.00 uur dal
Zondag:  7.00-14.00 uur piek en 14.00-22.00 uur dal

* Je kunt bij TPC Bunde online vooraf een baan reserveren via een digitaal afhangbord. Hoe werkt het digitale afhangbord?

Hier vind je alle informatie over het digitale afhangbord.

 

* Mag ik introduceé(s) mee nemen?

Ja, leden van TPC Bunde mogen introducé meenemen. De kosten hiervan zijn van €5,- voor volwassenen en €2,50 voor kinderen t/m 17 jaar voor de speeltijd van 1 uur. Je mag als niet-lid maximaal vijf keer per jaar door een lid van TPC Bunde geïntroduceerd worden. Hier vind je het introducé-reglement. Hier staat ook hoe het gaat met betaling van je introducé. Als de kantine open is, kun je ook bij de barmedewerker afrekenen.

 

* Hoe werkt de toegangspoort?

Leden ontvangen een witte poort/licht/betaal-pas. Deze heb je nodig om de toegangspoort te openen als deze gesloten is. Hou de pas voor de zwarte ronde knop, draai de knop naar rechts, nu is de poort van het slot en kun je hem open trekken.

Verlaat je als laatste het park? Trek dan de poort dicht, hou je pas voor de zwarte knop en draai de knop naar links.

 

* Je kunt de verlichting aanmaken met je witte poort/licht/betaal-pas?

In het gangetje voor de ingang van het clubhuis hangt rechts het verlichtingsbord. Hier kun je je witte poort/licht/betaal-pas in het vakje schuiven van de baan waarvan je de lampen aan wilt maken. Het licht gaat dan automatisch aan. Na afloop van het spelen haal je je pas weer uit het vakje op het verlichtingsbord.

 

* Hoe kan ik in de kantine betalen met mijn witte poort/licht/betaal-pas?

Je kunt in onze kantine betalen met je witte poort/lichtpas. Per pintransactie betaalt de club €0,058. Door geld op je witte poort/lichtpas te zetten, betaal je alleen deze pintransactiekosten en daarna zijn er geen kosten per transactie mee.

Om met de witte poort/lichtpas te kunnen betalen, moet deze eerst gekoppeld worden aan ons kassasysteem. Hiervoor moet je een mail sturen naar Jacques Cratsborn (cratsborn@home.nl) met daarin het nummer dat op de clubkaart boven de streepjescode staat samen met je voor- en achternaam.

Daarna moet het bedrijf Twelve, de beheerder van ons kassasysteem, de kaart(en) activeren. Na activering krijg je bericht van ons dat je kaart is geactiveerd. Dan kun je in de kantine met een pintransactie een bedrag naar keuze op je eigen kaart zetten en is je witte poort/lichtpas klaar om ook als betaalpas te gebruiken.

 

Hoe kan ik andere mensen leren kennen om mee te spelen?

Wij hebben verschillende afspreek-groepsapps. Als je hieraan toegevoegd wilt worden, kun je een mail sturen naar info@tpcbunde.nl