Hoofdsponsor

Word ook hoofdsponsor van TennisPadelClub Bunde en verbind uw bedrijfsnaam aan onze vereniging.

Als hoofdsponsor van onze tennisvereniging wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de sponsorwand in onze kantine. Tevens wordt uw bedrijfsnaam en/of logo vermeld op onze website met daarachter de link naar uw eigen website.

Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een buitenbord met bedrijfsnaam en/of logo op een van onze banen. Een perfecte kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze leden, maar ook bij gastspelers en bezoekers die ons park bezoeken tijdens de competities en toernooien gedurende het tennisseizoen.

Jaarlijks organiseert TennisPadelClub Bunde voor al haar hoofdsponsoren een sponsoravond. Een prima moment om te netwerken met onze andere sponsoren.

Competitie- en/of toernooisponsor

Gedurende het tennisseizoen, dat loopt vanaf begin april tot en met eind september, spelen onze leden mee in verschillende competities en toernooien op ons tennispark. Tijdens deze maanden wordt ons park druk bezocht door zowel onze eigen spelers, maar ook spelers van andere verenigingen. Wederom een goed moment om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Uiteraard kunt u een van onze competities en/of toernooien sponsoren.

Heeft u interesse om sponsor van TennisPadelClub Bunde te worden ? Neem gerust contact op met Martin Jacobs (E-mail of 06-27063800).

Sponsoren