De trainingen bij TPC Bunde worden verzorgd door trainers van Event Serve van Bjorn Boumans.

Heeft u interesse in training, neem gerust contact op met Bjorn op 06-5378 3684  of info@eventserve.nl

Beste tennisliefhebbers,

Via deze weg stel ik, Bjorn Boumans, me aan jullie voor en vertel graag wat over mezelf en het plezier waarmee ik de tennislessen voor de leden van verschillende verenigingen heb en nog steeds verzorg(d). Allereerst wil ik aangeven dat ik met veel plezier en passie de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen verzorg. Ik vind met name de diversiteit van de groepen erg leuk en uitdagend. Of de groep uit beginners bestaat of uit gevorderden, het is en blijft maatwerk voor elk individu die de lessen volgt. Als tennistrainer heb ik ruim 15 jaar ervaring en beschik ik over de A- & B-licentie. Ook heb een aantal jaren ervaring als Padelinstructeur.

Verder zal ik iets meer vertellen over mij privé. Ik woon momenteel in Wijlre samen met mijn vriendin, twee zonen en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik met mijn gezin van de mooie natuur in Limburg. Ook genieten we regelmatig van ons lievelingseten: Sushi. Daarnaast ben ik al mijn hele leven bezig met sport. Vanaf mijn 4e heb ik altijd gevoetbald bij SV Simpelveld, totdat ik op mijn twaalfde moest gaan tennissen van mijn ouders. En daar ben ik dankbaar voor, want ik vond dat net zo leuk en misschien nog wel leuker dan voetbal. Als jeugdlid van tennisvereniging Simpelveld heb ik met veel plezier aan vele toernooien en competities deelgenomen. Door het grote spelplezier en vaak spelen van wedstrijden, ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot de huidige speelsterkte 3 in zowel enkel als dubbel. In afgelopen jaren heb ik met die ervaring een steentje kunnen bijdragen aan het succes die de clubs hebben behaald. Momenteel speel ik zelf actief Padelcompetitie bij Tennis Padel Geuldal.