Toen we in begin mei weer open mochten door de versoepeling van de Corona-maatregelen, was het verplicht om vooraf een baan te reserveren. Om hieraan te kunnen voldoen hebben we als bestuur gekozen voor de KNLTB ClubApp.

De verplichting om vóóraf te moeten reserveren is komen te vervallen. Het bestuur ziet de periode van verplicht vooraf reserveren via de ClubApp als een mooie testperiode van de ClubApp.

Wij vinden het gemak van het vooraf reserveren heel fijn en daarom hebben we besloten verder te gaan met KNLTB ClubApp gecombineerd met het digitaal afhangbord. Het digitaal afhangbord hangt in de hal van de kantine.

Leden kunnen tot 7 dagen van tevoren een baan reserveren via de KNLTB ClubApp. Als het halletje van het clubhuis open is (als de kantine open is of als de trainer aanwezig is), kunnen leden ook een baan reserveren met hun KNLTB-pas op het digitaal afhangbord.

Het oude fysieke afhangbord buiten komt te vervallen.

Hoe kun je een baan reserveren in de KNLTB Clubapp?

Je kunt een baan reserveren met de KNLTB ClubApp. Kies onder in het scherm voor ‘Spelen’ om een baan te reserveren. Wil je op een andere dag een baan reserveren, dan klik je rechtsboven in het venster op het kalendertje en kies je dag en tijd waarop je wilt tennissen. Voeg je tennismaatje (s).  Leden kunnen zowel voor single als dubbel voor 1 uur een baan reserveren.  Als niemand anders jouw baan heeft gereserveerd, mag je natuurlijk blijven tennissen!

Om iedereen gelegenheid te geven om een baan te reserveren, is het niet mogelijk om 2 uur achter elkaar een baan te reserveren!

 

Wat moet je doen als je de KNLTB ClubApp nog niet gebruikt?

  1. Stuur dan een mailtje naar info@tcbunde.nl Dan zorgen wij dat je een mail krijgt met een wachtwoord voor de ClubApp. Wacht tot je deze mail heb vóór je verder gaat met stap 2 en 3.
  2. Je moet de KNLTB ClubApp downloaden op je mobiele telefoon. Je opent op je telefoon de App Store of Play Store en typt in het ‘Zoeken’-venster: “KNLTB ClubApp”. Dan druk je op ‘Installeren’ om de app op je telefoon te zetten.
  3. Open de  KNLTB ClubApp  op je telefoon. De app geeft aan dat je je club moet kiezen. Kies T.C. Bunde. Nu kun je inloggen. Hiervoor  heb je je KNLTB-nummer en een wachtwoord nodig. Je wachtwoord heb je toegezonden gekregen in de (in stap 1 genoemde) mail.
  4. Nu kun je een baan reserveren zoals hierboven beschreven.