Hey, welkom op de jeugdpagina van TennisPadelClub Bunde!!

Als je wilt komen tennissen, kun je lid worden van TennisPadelClub Bunde. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen lid worden. We hebben ongeveer 100 jeugdleden in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Als lid van TC Bunde kun je vrij spelen op onze banen. Daarnaast kun je ook tennistrainingen volgen en competitie spelen.

Tennistrainingen

Trainingen worden verzorgd door Event Serve van Bjorn Boumans. Er wordt het gehele jaar les gegeven. De kinderen leren tennissen volgens het Tenniskids-programma van de Nederlandse Tennisbond (KNLTB.) Dit is een programma voor kinderen t/m 12 jaar, dat bestaat uit verschillende fasen: Blauw, Rood, Oranje en Groen. De kinderen spelen per fase met speciale ballen op aangepaste banen. De kinderen leren zo op een leuke manier de juiste techniek en kunnen al snel wedstrijdjes spelen. Onder de link Tennistrainingen kun je meer informatie vinden over de lessen.

Competitie

Naast lessen en vrij spelen is het heel leuk om ook wedstrijdjes te spelen. De competitievorm van de KNLTB voor de basisschooljeugd is de Tenniskids Competitie en Junioren competitie. Hierbij komen de kleuren van het Tenniskidsprogramma weer terug. Er is een voorjaarscompetitie en een najaarscompetitie. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis.

Onder de link Competitie vind je hier uitgebreide informatie over.

Wat kost dat tennissen bij TC Bunde?

Als (jeugd)lid van TC Bunde betaal je contributie aan de vereniging. Daarnaast betaal je lesgeld voor de trainingen, hiervoor krijg je een factuur van de trainer.

Gebaseerd op de prijzen van afgelopen jaar voor de contributie, zomer- en wintertrainingen moet je voor kinderen t/m 7 jaar rekenen op €30,- per maand en voor kinderen vanaf 8 jaar €34,- per maand.

Wat krijgt u hiervoor?

  • 35 weken één training per week buiten op de banen van TPC Bunde (Er worden geen trainingen gegeven in de schoolvakanties.);
  • Op zaterdagochtend zijn 35 ‘Tweede Speelmoment’-en in de vorm van een groepsinstuif o.l.v. een hulptrainer;
  • Deelname aan Tenniskidscompetitie.
  • Deelname aan een 4-tal leuke jeugdactiviteiten (zoals bijvoorbeeld openings- of pannenkoekentoernooien en ijsjes-instuif);
  • Vrij spelen op de banen van TPC Bunde.

Wat wordt er van mij en mijn ouders verwacht?

Allereerst dat je tennis leuk vindt, lacht, plezier maakt en vaak naar de tennisbaan komt om te tennissen. Van je ouders verwachten wij dat ze jullie ook stimuleren om naar de tennisbaan te gaan en dat alle ouders een keertje mee helpen bij alle activiteiten die georganiseerd worden.

Heeft u vragen over jeugd en tennissen bij TC Bunde, neem rustig contact op met
Hanneke Philipsen (E-mail of 043-3642999).