Op 3 september 2022 organiseren wij het Jeugd Heiveld Open Padel Tennis toernooi. Het open jeugd toernooi is voor jeugdleden van onze vereniging, maar ook voor kinderen die bij andere verenigingen tennissen en/of padellen.

Het is een jeugdtoernooi bestaat uit een Tennis-toernooi voor de volgende categorieën:

  • Rood (1 en 2)
  • Oranje (1 en 2)
  • Groen (1 en 2)
  • Geel (t/m 14 jaar en t/m 17 jaar)

en een Padel-toernooi voor de volgende categorieën:

  • Padel t/m 12 jaar
  • Padel t/m 14 jaar
  • Padel t/m 16 jaar
  • Padel t/m 18 jaar

Hier kun je je inschrijven via de mijnKNLTB voor het Tennis-toernooi

Hier kun je je inschrijven via de mijnKNLTB voor het Padel-toernooi

Je kunt je ook inschrijven voor een mail te sturen naar heiveldopenpadeltennis@gmail.com

Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen opgeven. De kosten zijn €5,- per onderdeel. Je kunt je voor padel alleen (zonder partner) inschrijven, wij zorgen voor leuke afwisselende wedstrijden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen categorieën samen gevoegd worden.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

9.30-11.30 Rood

11.30- 12.30 Beat the parents Rood

9.30 – 12.30 Oranje

12.30-13.30 Beat the parents Oranje

13.00-16.30 uur Groen en Geel

16.00-17.00 uur Beat the parents Groen, Geel en Tennis Battle

Iedere wedstrijd-onderdeel wordt afgesloten met een Beat the parents. Bij Beat the Parents speelt het kind een kort wedstrijdje op mini veld tegen zijn vader en/of moeder (dit hoef niet persé een ouder van het kind te zijn, het mag ook een andere volwassene zijn, zoals oom, tante, opa, oma, buurvrouw, buurman etc). De volwassenen hoeven ook echt niet te kunnen tennissen. De winnaar verdient de enige echte “You Won’-sticker en de verliezer moet de hele dag met de ‘Sorry, You Lost’ sticker op zijn shirt rondlopen!

Voor kinderen ouder dan 8 jaar en die niet op tennis zitten organiseren wij de Tennis Battle. Deze is super leuk voor broertjes, zusjes, vriendjes en/of vriendinnetjes die niet op tennis zitten en is helemaal gratis!

Mocht je vragen hebben over het jeugdtoernooi, dan kun je contact opnemen per mail naar heiveldopenpadeltennis@gmail.com of telefonisch met Hanneke Philipsen op 06-29026328.