Op zaterdag 3 september organiseren wij een Tennis Battle voor kinderen ouder dan 8 jaar die NIET op tennis zitten. Bij de Tennis Battle gaan de kinderen korte wedstrijdjes op mini veld tegen elkaar spelen. De Tennis Battle is van 9.30 tot 12.30 uur.

We sluiten de Tennis Battle af met een Beat the Parents van 12..00 tot 12.300 uur. Bij Beat the Parents speelt het kind een kort wedstrijdje op mini veld tegen zijn vader en/of moeder (dit hoef niet persé een ouder van het kind te zijn, het mag ook een andere volwassene zijn, zoals oom, tante, opa, oma, buurvrouw, buurman etc). De volwassenen hoeven ook echt niet te kunnen tennissen. De winnaar verdient de enige echte “You Won’-sticker en de verliezer moet de hele dag met de ‘Sorry, You Lost’ sticker op zijn shirt rondlopen!

Om goed voorbereid mee te doen aan de Tennis Battle kunnen kinderen komen mee doen met de Oefen-instuiven op donderdag 1 september en vrijdag 2 september van 11.00 tot 13.00 uur. Ook ouders zijn van harte welkom om mee te komen oefenen.

De Tennis Battle, Beat the Parents en de Oefen-instuiven zijn geheel gratis. Je moet je kind wel even aanmelden door een mailtje te sturen naar info@tpcbunde.nl. Ook als je vragen hebt, kun je die sturen naar info@tpcbunde.nl.