Gedurende de wintermaanden tennissen en padellen tegen een aantrekkelijk bedrag? Dan is de winterchallenge wat voor jou!

Dit is een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging van drie maanden voor tennis en padel en geschikt voor iedereen die graag fit wil blijven in de winter. Het lidmaatschap loopt van 1 november 2020 tot en met 31 januari 2021. De kosten zijn slechts €45,-.

Als je in januari 2021 beslist dat je in 2021 lid blijft (ons lidmaatschaps-jaar loopt van maart tot maart), dan mag je ook in februari 2021 gebruik maken van de banen.

Je betaalt naast de lidmaatschapskosten van €45,- ook een borg van €10,- voor een witte poortpas waarmee je de toegangspoort tot het park kunt openen en waarmee je in de avonduren de baanverlichting kunt inschakelen. Deze borg ontvang je retour als je stopt bij onze vereniging.

Als je interesse hebt, voegen wij je toe aan een van onze afspreek-groepsapp om andere leden te leren kennen. We hebben 4 groepsapps:

  • Tennis niveau 8/9 (beginners)
  • Tennis niveau 6/7 (gevorderden)
  • Padel niveau 8/9 (beginners)
  • Padel niveau 6/7 (gevorderden)

In de groepsapp kun je een datum en tijd zetten wanneer je zou willen tennissen/padellen. Andere leden kunnen zich daarna in jouw oproep inschrijven om mee te spelen.

Start2Tennis of Start2Padel-lessen

Wil je naast vrij spelen graag een aantal tennis- of padellessen volgen om zo stapsgewijs meer over tennis of padel te leren? Dat kan! Event Serve biedt 5 Start2Tennis en Start2Padel-lessen aan. De kosten voor 5 lessen (60 minuten per les, een groep bestaat uit 4 personen) zijn €62,50.

Lesdata worden in overleg vastgelegd, gebaseerd op beschikbaarheid van de trainer.

Heeft u nog vragen? Neem rustig contact met ons op via mail naar info@tcbunde.nl

Kortom; de Winter Challenge is dé ideale mogelijkheid voor sporters om fit te blijven in de winter.