Word nu lid tot 1-1-2021 voor slechts 49,95!

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en vanaf 6 juli ook te spelen in de gemeente Meerssen bij Tennisclub Bunde! Padel is een racketsport die in veel opzichten lijkt op squash en tennis, makkelijk te leren is en enorm leuk is voor spelers van alle leeftijden.

Wat is Padel?
Padel speel je in dubbelspel-vorm: 2 tegen 2. Het spel wordt gespeeld op een veld dat verdeeld wordt door een net en dat is omgeven door hoge glazen wanden die ook daadwerkelijk als onderdeel van het spel dienen. Padel is gemakkelijker aan te leren dan tennis, omdat het minder technische vaardigheden en fysieke kracht vereist. Doordat het racket geen snaren heeft, krijg je de bal makkelijk aan de andere kant van het net. Als beginner kun je al snel een rally spelen en dit zorgt voor veel spelplezier. Het doel is om de tegenstander(s) te beletten de bal terug te slaan en dit betekent dat inzicht en tactiek heel belangrijk zijn.

Kijk ook eens naar dit filmpje van Tennis Organisatie West-Nederland!

Kennismakingsactie
Tennisclub Bunde heeft een hele mooie kennismakingsactie: mensen kunnen nu lid worden voor slechts €49,95 en mogen dan het gehele jaar 2020 vrij spelen op tennis- en padelbanen. Kinderen t/m 18 jaar betalen €34,95.  Hier vind je het inschrijfformulier om je aan te melden.

Maak kennis met padel clinics
Ook worden er Maak kennis met padel-clinics georganiseerd. Bij de clinics gaan de deelnemers de eerste 45 minuten onder begeleiding van professionele padeltrainer aan de slag en daarna kunnen de deelnemers nog 45 minuten vrij spelen. De kosten van de clinics (inclusief het gebruik van een padelracket) zijn €5,- per persoon. Vul onderstaand formulier in om je op te geven.

Padel-instuif op woensdagavond
Elke woensdagavond in de maanden juli en augustus 2020 wordt een gratis instuif georganiseerd. Deelnemers worden ontvangen door vrijwilligers van TC Bunde. Deze vrijwilligers geven uitleg over de spelregels en helpen de deelnemers op weg. De instuif is van 19.30 tot 22.00 uur. Padelrackets en ballen zijn aanwezig. Sportschoenen zijn vereist. Je moet je vooraf aanmelden door een mail te sturen naar info@tcbunde.nl. De eerste instuif is op woensdag 15 juli 2020.

Padellessen
Padellessen worden verzorgd door Event Serve. Het aanbod staat op hun website. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Bjorn Boumans van Event Serve op 06-53783684.