De werkzaamheden voor de realisatie van padelbanen 3 & 4 schieten goed op, nog even en de banen zijn bespeelbaar. Dit heugelijke feit laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan, dit verdient een feestje! Daarom worden de nieuwe padelbanen op 17 juni officieel geopend.

De officiële opening vindt plaats om 15.00 uur. Daarna worden er drie demonstratiewedstrijden gespeeld: een demo door onze padeljeugd, een demo door 3 generaties van dezelfde familie en een demo van onze padeltrainers.

Daarna gaan we verder met een padel/niet-padeller-toernooitje. Als lid dat al vaker op de baan heeft gestaan en de spelregels kent, nodig je iemand uit die de sport nog niet (goed) kent om samen met jou mee te doen aan dit toernooitje. Of je zelf beginner of al gevorderd bent, maakt niet uit: samen plezier hebben staat bij dit toernooi voorop!

Geef jezelf en je partner op voor het Padeller/niet-padeller Toernooi via dit inschrijfformulier

Om 18.00 uur zorgen Danny en Hanneke van De Zeute Inval voor een heerlijke barbecue. Voor slechts €15,- p.p. kun je lekker mee-eten. De kosten voor kinderen tot en met 12 jaar zijn €7,50 p.p.

Geef jezelf en eventuele familie en vrienden snel op voor de barbecue

Iedereen is welkom: leden, niet-leden, deelnemers aan het toernooi, supporters, kinderen etc.

Ook is er om 14,o0 uur een gratis KidsPadelParty en om 18.00 uur is er een King of the Court.

 

Heb je nog vragen, stel ze gerust door een mail te sturen naar info@tpcbunde.nl