Op 5 januari 2020 is er weer de Nieuwjaarswandeling van Bunde Beweegt.

Er zijn drie verschillende wandelingen, zodat iedereen mee kan doen: jong en oud, goed ter been en wat minder goed ter been. Er zijn drie routes: de mini-wandeling, de korte wandeling en de lange wandeling. Voor alle wandelaars is er een gratis consumptie en een kopje soep! Er zijn géén kosten aan de wandeling verbonden en inschrijving vooraf is niet nodig!

Na de wandeling proosten wij graag met u op het nieuwe jaar. We ontvangen u graag met een gratis drankje bij Tennisclub Bunde aan het Heiveld vanaf 16.30 uur.

Mini-wandeling
De mini-wandeling is bedoeld voor mensen die slechter ter been zijn. Deelnemers zijn tussen 14.00 en 14.30 uur van harte welkom in Ut Zaelke van BundeNuSamen aan het Theunissenplantsoen 20. Daar worden zij ontvangen met koffie of thee. Na de koffie of thee kan de wandeling beginnen en deze gaat door de kern van Bunde. Na afloop van de wandeling staat in Ut Zaelke een lekkere kop soep voor de wandelaars klaar. Na een gezellig samenzijn sluiten we om 16.30 uur af. Wandelaars zijn van harte welkom om dan mee te gaan naar de borrel bij Tennisclub Bunde. Heeft u geen vervoer van Ut Zaelke naar de Tennisclub en van daaruit weer naar huis? Laat ons dat even weten, dan zorgen wij voor vervoer voor u.

Korte wandeling
De korte wandeling is een route van 5 kilometer op verharde wegen die geschikt is voor kinderwagens. Wandelaars vertrekken om 15.00 uur bij Scouting Bunde. Bij inschrijving ontvangt u de route en een consumptiebon voor de borrel. Tijdens de wandeling is er een tussenstop met een lekkere kop soep. Om 16.30 uur komen wandelaars aan bij Tennisclub Bunde. Daar worden ze ontvangen met een drankje.

Lange wandeling
De lange wandeling is een route van ongeveer 10 km en gaat het bos in. Goed schoeisel wordt aanbevolen voor deze route. De wandeling start om 14.00 uur bij Scouting Bunde. Bij inschrijving ontvangt u de route en een consumptiebon voor de borrel. Tijdens de wandeling is er een tussenstop met een lekkere kop soep. De wandeling eindigt bij Tennisclub Bunde waar de deelnemers worden ontvangen met een drankje.

XL Spellen
Na afloop van de wandeling, terwijl de ouders een glaasje drinken op de borrel, kunnen de kinderen volop spelen met een paar XL spellen onder toezicht van de leiding van Scouting Bunde.

Borrel
Tennisclub Bunde biedt wandelaars de mogelijkheid om bij de borrel een hapje mee te eten van een Grieks buffet. De kosten van het Griekse buffet zijn €18,50 p.p. voor volwassenen en €11,50 p.p. voor kinderen. Wilt u een hapje mee-eten, dan kunt u zich opgeven via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u terecht bij projectleider Hanneke Philipsen 06-29026328.