Mindset clinic verplaatst van 28 juni naar 1 september 2018

Mindset tennisclinic gegeven door Evelyne Dullens 

op zaterdag 1 september 2018

Heb jij ook wel eens last van de gedachte ‘als ik nu maar geen dubbelfout sla’ of speel jij ook veel beter in training dan in wedstrijden of ben je nieuwsgierig naar hoe je mentaal en concentratie op een leuke en praktische manier kan trainen. Kom dan meedoen aan de Mindset kennismaking tennisclinic!

Deze wordt gegeven door Evelyne Dullens, voormalig internationaal tennisspeelster en tennistrainster/coach. Zij geeft al meer dan 10 jaar tennistrainingen met gebruik making van de Mindset methode. Onze trainer, Ricardo Hagedoorn kent Evelyne al jaren en hij zal ook meedoen met de clinic.  Je kunt de aangeleerde technieken van de Mindset dus ook daarna meenemen in je trainingen bij Ricardo.

Voor wie?: intrinsiek gemotiveerde en/of nieuwsgierige tennisspelers vanaf 18 jaar van alle niveau’s!

Datum: 1 september 2018

Ontvangst met koffie/thee: 12.00 uur

Aanvang clinic: 12.15 uur

Eindtijd clinic: 15.15 uur

Kosten: €24,- p.p.

Er is plek voor 16 personen, dus als je mee wilt doen, geef je snel op door mail te sturen naar info@tcbunde.nl onder vermelding van Mindset clinic en het bedrag van €24,- over te maken naar het rekeningnummer van TC Bunde ABNAMRO NL79ABNA0568379950 onder vermelding van je naam. Je inschrijving wordt definitief nadat de betaling is ontvangen.