De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen.

Het maakt het voor jou gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club.

Je kunt namelijk alles regelen vanuit één plek.

naast competitie uitslagen en standen nu ook toegang hebben tot alle toernooi informatie en hun individuele wedstrijdresultaten. Via de knop ‘Mijn Toernooien’ in het persoonlijk profiel kunnen ze zien aan welke toernooien ze allemaal hebben deelgenomen en wat het resultaat van deze wedstrijden was. Ook wordt daar door middel van een kleur het resultaat voor de rating getoond (rood: een negatief resultaat of groen een positief resultaat).

Voor clubs is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast het clubnieuws en evenementen via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de KNLTB ClubApp te plaatsen, maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zorg je ervoor dat ze het belangrijkste clubnieuws of evenement niet missen.

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen leden veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel.

Vanaf de start van de Voorjaarscompetitie kunnen leden via hun persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan hun favorieten. Ook kunnen ze hier heel eenvoudig alle toernooiresultaten en geplande wedstrijden terugvinden.

De KNLTB ClubApp geeft leden de mogelijkheid om op basis van voorkeuren een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan men via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van hun keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.

Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken? Druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.