Kom jij ook mee doen met de Zomer Uitdaging op zaterdagochtend? Iedere zaterdag tot en met 8 juli zijn begeleider Ushi en Tren op de club om samen met de kids de baan op te gaan. Kinderen kunnen zelf kiezen of ze de tennisbaan of de padelbaan op gaan. Basisschoolleerlingen zijn van harte welkom van 10.00 tot 11.00 uur. Middelbare scholieren zijn van harte welkom van 11.00 tot 12.00 uur.

De kosten van de Zomer Uitdaging zijn slechts €18,- p.p. voor 8 speelmomenten (namelijk 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni, 1 en 8 juli). Als je later dan 20 mei instroomt, worden de kosten verrekend.

GEEF JE (KIND) HIER OP VOOR DE ZOMER UITDAGING!

Tennis Padel Club Bunde is de enige club in de regio met een Kids en Junioren Padel programma! Wil jij leren padellen dat ben je bij ons aan het juiste adres!

We maken onderscheid tussen de volgende categorieën:

  • KidsPadel Oranje kinderen van 6 t/m 8 jaar
  • KidsPadel Groen Kinderen van 8 t/m 10 jaar
  • KidsPadel Geel kinderen van 10 t/m 12 jaar
  • JuniorPadel Start kinderen van 12 t/m 18 jaar
  • JuniorPadel Gevorderd kinderen van 12 t/m 18 jaar

Bij KidsPadel Oranje en Groen spelen de kinderen met een speciale gekleurde bal. Bij KidsPadel Oranje en Groen starten we met de basis van de basisslagen (forehand, backhand, volley) en wordt zelfs ook al een begin gemaakt met spelen met de achterwand. Bij KidsPadel Geel gaan de kinderen spelen met de reguliere padelbal. We gaan technisch dieper in op de basisslagen, breiden we het repertoire verder uit met de service, lob en smash en leren de kinderen de spelregels van het spel. Door het spelen van leuke spelvormen werken de kinderen spelenderwijs aan hun techniek en worden ze steeds beter en wordt de sport nog leuker!

Bij JuniorPadel spelen de kinderen met de reguliere padelbal. JuniorPadel Start is bedoeld voor de kinderen die beginnen met padel en JuniorPadel Gevorderd is voor kinderen die al een tijdje padel spelen of al langer tijd tennis gespeeld hebben. Jeugdleden vanaf 16 jaar kunnen indien gewenst ook mee trainen bij de volwassenen.

Bij JuniorPadel Start is er voor de startende padellers aandacht voor de techniek van de basisslagen, leren de kinderen de spelregels en is er aandacht voor de basisposities. Bij JuniorPadel Gevorderd gaan we verder met het perfectioneren van de slagen, gaan we verder met positionering op de baan en is er veel aandacht voor de tactische kant van het spel.