Heiveld Open Padel & Tennis

T.C. Bunde | BUNDE 4 sep t/m 12 sep

inschrijven via:

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament

Van maandag 6 september tot en met zondag 12 september vindt opnieuw het Heiveld Open Padel & Tennistoernooi plaats.

Na het succesvolle padeltoernooi van afgelopen jaar, hebben we dit jaar besloten er een gecombineerd padel- en tennistoernooi van te maken. Dat betekent dat er die week voor elk wat wils is.

Padel

Bij padel kan gespeeld worden in vier categorieën:

Klasse KNLTB referentie
A (HD, DD) Speelsterkte 1,2,3
B (HD, DD) Speelsterkte 4,5
C (HD, DD) Speelsterkte 6,7
D (genderneutraal) Speelsterkte 8,9

 

Hierbij geldt dat je je alleen kunt inschrijven in een klasse voor je eigen speelsterkte of één niveau hoger. Je vindt je padelrating in de KNLTB-ClubApp.

Naast deze onderdelen, is er ook nog het zogenaamde “Padel promotie D”-onderdeel. Hierin kan iedereen meedoen, in iedere combinatie. Dus een A-speler kan een koppel vormen met een D-speelster en tegen een koppel van een B- en een C-speler spelen. Uiteraard zullen we er naar streven om “leuke” poules te maken. Bij genoeg animo zorgen we in ieder geval voor een aparte poule voor de Old Stars en een poule voor ouder-kind-koppels.

Tennis

In het tennistoernooi kan in de volgende categorieën gespeeld worden:

Leeftijd Categorie Onderdeel
17+ 5, 6, 7, 8 en 9 HE, DE, HD, DD, GD
35+ 5, 6, 7 en 8 HD, DD, GD
50+ 5, 6, 7 en 8 HD, DD, GD

Dus jong en oud, beginnelingen en ervaren spelers kunnen meedoen.

Uiteraard geldt zowel bij de padel- als de tennisonderdelen dat bij te weinig deelnemers onderdelen kunnen worden samengevoegd  of kunnen vervallen.

Inschrijven

De inschrijving voor het toernooi is vanaf nu geopend tot zondag 22 augustus 23:59 uur en het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per persoon per onderdeel. Je kunt aan maximaal twee onderdelen meedoen. Inschrijven gaat enkel via deze link op mijnknltb.toernooi.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de toernooileider Ingmar Koch via heiveldopenpadeltennis@gmail.com

Kantinediensten

Tijdens het toernooi is de kantine natuurlijk ook geopend en daar voor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Aangezien het toernooi een week duurt, hebben we nogal wat mensen nodig, dus we hopen dat jullie allemaal mee willen helpen. Er zijn verschillende diensten, je werkt altijd met zijn tweeën en het openen en sluiten van de kantine hoef je niet zelf te doen.

Als je wil helpen, kun je je opgeven via de KNLTB ClubApp (via de knop Club en dan de optie Diensten). Wil je eerst meer informatie over de kantinediensten, dan kun je ook een e-mail sturen naar heiveldopenpadeltennis@gmail.com