Terug van weggeweest: Groot Meerssen Clubkampioenschappen Jeugd! Dit jaar organiseren wij weer GMCK voor alle jeugdleden van alle tennisverenigingen van de gemeente Meerssen.

Iedereen speelt op zijn eigen niveau: Rood/Oranje/Groen/Geel. De jeugdleden van de verschillende verenigingen spelen wedstrijdjes tegen elkaar en strijden om de titel ‘Groot Meerssense Clubkampioen 2018’ in hun eigen categorie :-)!

Op zaterdag 9 juni spelen de kinderen in de categorie Rood/Oranje/Groen. De aanvang van het toernooi is 12.00 uur.
Aan de hand van het aantal inschrijvingen wordt een tijdsplanning gemaakt. Je wordt hierover zo snel mogelijk geïnformeerd. Om je een indicatie te geven van de eindtijd: het Rood-toernooi zal ongeveer 14.30 uur worden afgesloten en het Oranje/Groen-toernooi zal ongeveer om 16.30 uur afgelopen zijn.

De Rood/Oranje kinderen spelen alleen enkel-wedstrijden. De Groen-kinderen kunnen zich ook opgeven voor dubbels. Jongens en meisjes spelen gewoon door elkaar.

De jeugdleden die spelen in de categorie Geel spelen hun wedstrijden op dinsdag t/m vrijdag van 18.00-20.00 uur. Bij de categorie Geel wordt onderscheid gemaakt tussen recreatieve jeugdleden en competitie-spelers.

Alle wedstrijden worden gespeeld op de banen van het park van TC Bunde.

Opgeven via dit formulier