Single jij niet (meer), maar heb je ook zin om weer een balletje te slaan? Dan hebben wij wat leuks voor jou als lid van TC Bunde! Kom mee doen met het gratis beweeguurtje!

Op dinsdagochtend 26 mei geeft onze trainer Bjorn Boumans een gratis beweeguurtje: een laagdrempelige tennistraining afgestemd op de beweegmogelijkheden van de deelnemers.

Voor vrij spelen geldt (gebaseerd op de regels van het RIVM en de KNLTB in verband met Corona) maximaal 2 personen per baan. Tijdens trainingen, met trainer aanwezig, geldt een aantal van 4 personen per baan. Bij het beweeguurtje (op twee banen) is er plaats voor 8 personen. Er zijn twee beweeguurtjes. Het eerste uur is van 10.00 tot 11.00 uur, het tweede uur van 11.00-12.00 uur.

Om meerdere leden de kans te geven om mee te doen, mag je 1 keer mee doen! Indien er  veel meer belangstelling is dan plaatsen, dan kijken we of we nog extra beweeguurtjes kunnen inplannen.

Aanmelden is verplicht! Stuur een mail naar info@tcbunde.nl met hierin het tijdstip hoe laat je mee wilt doen op 26 mei!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Bjorn per mail naar info@eventserve.nl of telefonisch op 06- 53783684.