Sinds vorige week zijn de vier nieuwe smash-court banen klaar!

Op 8 april sloten wij, het bestuur, het traject dat we samen met de gemeente doorlopen hebben al feestelijk af met een bezoekje van wethouder van Rijswijk aan ons park.

Nu de banen echt helemaal klaar zijn, willen wij dit heugelijke feit graag samen vieren. Hiervoor nodigen wij je van harte uit op donderdag 10 mei 2018 om 10.15 uur voor een kop koffie met een stuk vlaai. Om 10.30 uur kun je genieten van een mooie partij tennis, want dan speelt onze trainer Ricardo een leuke demonstratiewedstrijd.

Op Tweede Paasdag stond het openingstoernooi gepland. Helaas kon dat niet door gaan omdat de banen toen nog niet klaar zijn. Nu de banen wel klaar zijn, houden we alsnog een openingstoernooi!

Voor de Groen-kinderen wordt het openingstoernooi gehouden van 9.00-10.30 uur. Net als bij de Groen-competitie spelen jongens en meisjes gewoon door elkaar. Er worden alleen dubbels gespeeld.

Om 11.30 uur, na de demonstratiewedstrijd, start het openingstoernooi voor alle categorieën en speelsterktes vanaf 14 jaar.
Er worden dubbel- en mixpartijen gespeeld. De wedstrijdcommissie probeert zoveel mogelijk gelijkwaardige partijen te maken: soms komt dat niet helemaal precies uit, maar daar is hopelijk begrip voor.

Om 15.30 uur is er een lekkere barbecue. Je kunt kiezen uit twee soorten: de standaard barbecue of de barbecue de luxe. De kosten voor de standaard barbecue zijn €7,50 p.p. en voor de barbecue de luxe zijn €12,50 p.p.

In verband met de organisatie moet je je vooraf opgeven om mee te doen: voor het Groen-toernooi, voor koffie/thee/fris met vlaai, voor het openingstoernooi en/of voor de barbecue!

Je kunt je opgeven door dit formulier in te vullen. Hopelijk tot kijk op 10 mei! Wij kijken al uit naar een gezellige en sportieve dag!