Kom een hapje mee-eten!

Tijdens het toernooi wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Naast twee soorten soep, tosti’s of een broodje kroket of frikandel, verzorgen we iedere doordeweekse dag een lekkere, gezonde en lichte daghap voor €7,-. Voor deze daghappen moet je je vooraf inschrijven. Je kunt je inschrijven door op het gerecht te klikken dan kom je bij het inschrijfformulier. Voor dinsdag tot en met zaterdag geld dat je je uiterlijk één dag van tevoren moet inschrijven. De maandag en zondag hebben hun eigen uiterste inschrijfdatum.

Op het menu staat:

Op zaterdag kun je ook voor €7,- tussen 16.00 – 19.30 uur kiezen voor een van de pasta’s van Jesse Fresh

  • Pasta bolognese
  • Pasta carbonara
  • Pasta arrabiata (vegetarisch)

Op de finale-zondag hebben we nog iets bijzonders. Dan zorgt Shiwen tussen 12.00 – 14.00 uur voor een heerlijke Special van The Hotpot Experience: wonton-noedelsoep met dim sum hapjes voor slechts €12,25. De inschrijving voor de Special van The Hotpot Experience sluit op woensdagavond om  23:59 uur. Neem ook eens een kijkje op Shiwen haar website The HotpotExperience.

Tijdens het toernooi kan in de kantine alleen betaald worden met speciale toernooi- consumptiebonnen. Deze kunnen gekocht worden bij de Bonnen-tafel en daar kan alleen met pin betaald worden!