De Corona-crisis bepaalt nog steeds ons dagelijkse leven. Stiekem hadden wij misschien gehoopt dat de minister-president in de persconferentie op 21 april ons wat meer ruimte zou geven om weer te mogen gaan tennissen. In de persconferentie maakte Rutte bekend dat kinderen en jongeren t/m 18 jaar onder voorwaarden weer mogen gaan sporten. Helaas geldt deze verruiming van de regels enkel voor de jeugd en zullen wij als volwassenen nog wat langer geduld moeten hebben.

Als bestuur hebben wij gehoor gegeven aan de oproep van de regering om alle jeugd de mogelijkheid te geven mee te doen aan sport-activiteiten. Daarom organiseren wij in samenwerking met Bunde Beweegt sportinstuiven. Voor de basisschool-kinderen zijn er de Sport- en Spel-instuiven en voor de middelbare scholieren de Tennis-instuiven. Kinderen en jongeren kunnen alleen onder toezicht en tijdens deze instuiven gebruik maken van ons park. Het is voor als nog niet mogelijk voor jeugdleden om vrij te komen tennissen.

De instuiven vinden plaats op:

Sport- en spelinstuif 29 april, 6, 13 en 20 mei 2020

13.00-14.00 uur basisschool-kinderen van 4 tot en met 8 jaar

14.00-15.00 uur basisschool-kinderen van 8 tot en met 12 jaar

Tennisinstuif 29 april, 6, 13 en 20 mei 2020

19.00-21.00 uur middelbare scholieren van 12 tot 18 jaar

Op de website van Bunde Beweegt vind je alle informatie.  Opgeven voor de instuiven is verplicht, zodat de organisatie de toestroom veilig kan laten verlopen.

Event Serve streeft er naar om de jeugdtrainingen weer op te pakken in de week van 4 mei.  De KNLTB heeft aanvullende richtlijnen voor tennis en padel die wij als vereniging volgen. Hier kun je deze nalezen.