Graag informeren wij u over het project Bunde Beweegt. Misschien heeft u afgelopen week al over Bunde Beweegt gelezen in weekblad De Geulbode?

Bunde Beweegt is een samenwerkingsverband van verenigingen en organisaties uit Bunde op het gebied van sport en cultuur.

Bundese verenigingen en organisaties met uiteenlopende activiteiten en hun eigen identiteit bundelen hun krachten. Bunde Beweegt wil de samenwerking tussen verenigingen verbeteren, nieuwe samenwerkingen bewerkstelligen en nieuw sportaanbod realiseren. Dit wordt onder andere. gedaan door de organisatie van verenigingsoverstijgende activiteiten en de realisatie van gezamenlijke projecten. Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid wordt ook een actieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en sociale binding in Bunde. Bunde Beweegt wordt de komende twee jaar ondersteund door ons bestuurslid, Hanneke Philipsen.

Uitgebreide informatie vindt u op de website van Bunde Beweegt: https://bundebeweegt.blogspot.com. Ook op Facebook is Bunde Beweegt te vinden onder @Bunde Beweegt! Steek uw duimpje omhoog en vind Bunde Beweegt leuk, dan blijft u op de hoogte van hun activiteiten!