Vanaf maandag 4 november tot en met zondag 15 december organiseert Albert Heijn Dijkstra een Grote Clubactie en geven ze maar liefst €10.000,- weg aan 15 deelnemende verenigingen.

Hoe werkt het? Tijdens de actie ontvangen alle klanten bij elke 10 euro een Clubactiemunt. Deze munt wordt door de klant gedoneerd aan één van de 15 deelnemende verenigingen. De vereniging met de meeste munten ontvangt ook het meeste geld.

Tennisclub Bunde doet mee aan deze actie en heeft uw muntje hard nodig!

Tennisclub Bunde wil heel graag twee nieuwe padelbanen aanleggen. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en twee padelbanen bij TC Bunde zou een super mooie aanwinst voor de gemeente Meerssen zijn. Nog nooit gehoord van padel, neem hier een kijkje wat padel is. 

Padel is super leuk voor jong en oud. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat padel vooral voor de jeugd is, maar dat is zeker niet het geval: omdat padel veel minder technisch (lees: makkelijker) is dat tennis, is padel geschikt voor iedereen die een balletje kan slaan. Dit maakt padel ook heel geschikt voor senioren om lekker in de buitenlucht te bewegen.